Selçuk Üniversitesi Yemekhane Menüsü

Not: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı yemekhanelerde Daire Başkanlığımız gerektiğinde menülerde değişiklik yapma hakkına sahiptir

Giriş Yap

}
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

1 Şubat

  • MANTAR ÇORBASI
  • ÇİFTLİK KÖFTE
  • BULGUR PİLAVI
  • PORTAKAL

2 Şubat

  • YAYLA ÇORBASI
  • BAHÇIVAN KEBAP
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • KEMALPAŞA TATLISI

3 Şubat

  • ARABAŞI ÇORBA
  • YUMURTALI ISPANAK
  • MAKARNA
  • YOĞURT

4 Şubat

  • EZOGELİN ÇORBASI
  • TAVUK PİRZOLA
  • PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ
  • KOMPOSTO

5 Şubat

  • KUZU HAŞLAMA
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • SALATA
  • AYRAN

8 Şubat

  • KURU FASULYE
  • BULGUR PİLAVI
  • TURŞU
  • MUZ

9 Şubat

  • VİYANA ÇORBA
  • KADINBUDU KÖFTE
  • YOĞURT
  • PUDİNG

10 Şubat

  • SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI
  • CACIK
  • PATLICAN KEBAP
  • MERCİMEK ÇORBASI

11 Şubat

  • DOMATES ÇORBASI
  • KIRMA SALATA
  • ALABALIK
  • İRMİK HELVASI

12 Şubat

  • MAKARNA
  • MEVSİM TÜRLÜ
  • SEBZELİ ŞEHRİYE ÇORBASI
  • ELMA

15 Şubat

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • GÜRCÜ KEBAP (SOSLU)
  • BULGUR PİLAVI
  • KASE YOĞURT

16 Şubat

  • EZOGELİN ÇORBASI
  • HASAN PAŞA KÖFTE
  • MAKARNA
  • ARMUT

17 Şubat

  • SÜTLÜ ÇORBA
  • MANTARLI TAVUK SOTE
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • SALATA

18 Şubat

  • ARABAŞI ÇORBA
  • BİBER DOLMASI
  • REVANİ
  • YOĞURT

19 Şubat

  • BAMYA ÇORBASI
  • KAVURMA
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • İRMİK HELVASI

22 Şubat

  • NOHUT
  • BULGUR PİLAVI
  • TURŞU
  • ELMA

23 Şubat

  • DOMATES ÇORBASI
  • KIYMALI KARNABAHAR KIZARTMA
  • PEYNİRLİ TEPSİ BÖREĞİ
  • AYRAN

24 Şubat

  • HAVUÇ ÇORBASI
  • MACAR GULAŞ
  • TEL KADAYIF
  • YOĞURT

25 Şubat

  • MERCİMEK ÇORBASI
  • DALYAN KÖFTE
  • MAKARNA
  • SALATA

26 Şubat

  • EZOGELİN ÇORBASI
  • MANTARLI ET SOTE
  • PİRİNÇ PİLAVI
  • KOMPOSTO